Verwen jezelf met visagie en French balayage

Je hebt de afgelopen maanden vooral veel binnen gezeten, dus het is geen wonder dat je waarschijnlijk minder aandacht hebt geschonken aan je haar en make-up. Nu de terrassen weer open gaan en je binnenkort weer een feest mag geven met maximaal honderd personen, is het hoog tijd voor een nieuwe, verzorgde look. Laat je daarom heerlijk verwennen door je haarstylist of make-upartist van Christiaan Coiffures in Abcoude en je ziet er deze zomer prachtig en vol zelfvertrouwen uit!

Stralende make-up door een professionele visagiste

Ja, je kunt natuurlijk naar je oude vertrouwde mascara en lippenstift grijpen voor je eerste feestje na de lockdown, maar waarom laat je je niet een keer verwennen door een professionele make-upartist? Of je voorkeur nou uitgaat naar een frisse, natuurlijke look of je juist voor dramatische make-up kiest, onze ervaren visagiste zorgt altijd voor een stralend eindresultaat. En het is bovendien een heerlijke ontspannende ervaring om je make-up een keertje te laten doen.

Wat is French balayage?

Balayage is een haartechniek waarbij verschillende kleuren op het oppervlak van je haar worden aangebracht. Deze highlights geven een subtiel en natuurlijk effect dat erg lang mooi blijft, omdat uitgroei vrijwel geen invloed heeft op je nieuwe look. Je haar ziet er stralend uit, een beetje alsof je in de zon hebt gezeten, en krijgt een stuk meer diepte dan wanneer je voor een egale kleur kiest.

French balayage past bij elke haarkleur: blond, rood, bruin en zwart. Je haarstylist van Christiaan Coiffures zal je adviseren over de tinten die het beste bij jouw haar passen, zodat je altijd geniet van een prachtig effect met perfect in elkaar overlopende kleuren. Deze kleurtechniek is bovendien geschikt voor verschillende haarlengtes, al geeft lang haar (schouderlengte en langer) het mooiste resultaat.

Zo verzorg je je balayage

Een balayage heeft minder onderhoud nodig dan de meeste andere haarkleuringen. Doordat uitgroei niet snel zichtbaar is en soms zelfs deel uitmaakt van je stijl, hoef je niet elke paar weken terug naar de kapsalon te gaan. Wel raden we je aan om je balayage ongeveer elke 8 tot 10 weken te laten bijwerken. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je prachtig gekleurde haar, kun je thuis het beste je haar wassen met een shampoo die bedoeld is voor gekleurd haar.

Wil jij er deze zomer ook geweldig uitzien met een stralende haardos en professionele make-up? Maak dan snel een afspraak bij Christiaan Coiffures in Abcoude.