De nieuwe haartrend: Hair Bronzing

De zomer ingaan met gezond en stralend haar, wie wil dat nou niet? Je geniet nog meer van je vakantie als je weet dat je haar goed zit. Wil je jouw natuurlijk blonde of bruine haar een kleurupdate geven? Bronzing is dé nieuwe haartrend voor zomer 2019. Het geeft een prachtige warme gloed en stralende glans aan je haar. Doordat je haar niet geblondeerd wordt, verkleurt het minder snel in de zon. Ook heeft deze haarkleur geen speciale verzorging nodig. Perfect voor de zomervakantie!

Wat is hair bronzing?

De inspiratie voor hair bronzing is de bronzing make-up die al een aantal jaar erg populair is om je huid een natuurlijk aandoende warme gloed te geven. Hair bronzing doet hetzelfde, maar dan voor je haar! Deze trend is vooral perfect voor brunettes en blondines. Je natuurlijke haarkleur wordt als basis gebruikt. Het gaat hier namelijk niet om een dramatische metamorfose, maar om een subtiele zomerlook. Door verschillende tinten te combineren, creëert jouw hairstylist een persoonlijke look die perfect past bij jou en je haar. Het resultaat is een stralende haarkleur met diepte en een glans die het licht reflecteert. Door de warme ondertoon is deze haarkleur makkelijk te verzorgen met een goede shampoo en conditioner; je hebt er geen speciale producten voor nodig.

Zo werkt hair bronzing

De kleurspecialisten van Christiaan Coiffures in Abcoude creëren deze prachtige zomerlook met de karakterkleuren van Le Hair Bronzing van L’Oréal Professionnel. Deze lijn biedt acht verschillende warme tinten voor blond, donkerblond en bruin haar. Er wordt gebruik gemaakt van drie verschillende kleuren die vloeiend doorlopen: de donkerste kleur bovenin, de lichtste kleur in de haarpunten en de middenkleur ertussenin. Dit zorgt voor een prachtig natuurlijk effect. Je natuurlijke haarkleur wordt hierbij als basis gebruikt. Er wordt gewerkt met haarverf om de verschillende tinten aan te brengen en je haar wordt dus niet geblondeerd. Je haar zal dus niet zo snel verkleuren of uitdrogen in de zon als gebleekt haar.

Heb je interesse gekregen in hair bronzing? Bij Christiaan Coiffures kun je terecht voor advies en een professionele kleuring. Kom drie weken na je haarkleuring terug bij onze salon in Abcoude en we kunnen nog een zachte kleurspoeling doen om je haar zo lang mogelijk te laten stralen.