Bruidskapsels

  • bruidskapsels 2018
Op je trouwdag wil jij natuurlijk de show stelen. De stylisten van Christiaan Coiffures zijn er op getraind om je passend advies te geven. Tijdens een proefsessie kijken we naar je stijl, de vorm van je gezicht, je persoonlijkheid en de keuze van de jurk. Welk kapsel past bij jou? Doe je kleine bloemetjes in speels vast gezette krullen of toch maar liever klassiek opgestoken? Alles is mogelijk. Elegant, romantisch, sexy, of een uitbundige touch. Heb je kort haar? Ook dan hebben wij veel leuke verfrissende ideeën. Aangezien er wordt gewerkt met toonaangevende producten, blijft je haar de hele dag prachtig zitten. Jij bent als bruidje het middelpunt. Waar je ook voor kiest: onze specialisten zorgen voor een prachtig eindresultaat.

Beste aanstaande ( lente) bruid!

Natuurlijk wil jij een perfect bruidskapsel op die prachtige dag!

De stylisten van Christiaan Coiffures zien je graag héél blij en stralend en nemen je haar vakkundig onder handen tijdens de speciale honeymoon hair try-out session.

Hierbij wordt o.a. gekeken naar een kapsel wat het beste bij je past. Je moet je mooi en zelfverzekerd voelen.

Wij denken aan twee try-outs zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden die passen bij je jurk en make-up.

Jouw wensen staan natuurlijk centraal.

We gaan meestal uit van 56 euro voor deze afspraak. Doe het op tijd, dan weet je zeker dat alles tot in de kleinste details wordt geregeld.

Het uiteindelijke kapsel wordt van alle kanten gefotografeerd. We lopen de trouwdag met je door en spreken af wanneer we bij je thuis komen om het bruidskapsel te creëren. Dit kan tussen 7.00 en 10.00 ’s ochtends.

Vanzelfsprekend ben je op je trouwdag ook van harte welkom bij ons in Abcoude. Zorg dan dat je een half uurtje eerder aanwezig bent omdat we in de salon niet op afspraak werken.

Voor déze behandeling rekenen we 65 euro! En bovendien krijg je ná in het huwelijksbootje te zijn gestapt ook nog eens 50% korting op het knippen.

Kort samengevat:

  1. Honeymoon hair try-out session (inclusief intake en foto’s) 56 euro.
  2. Honeymoon hair op de dag zelf (thuis of in de salon) 65 euro.
  3. Honeymoon hair op locatie 85 euro.
  4. 50% korting op het knippen na de trouwdag.

We wensen je alvast een schitterende dag toe!

Tot ziens bij Christiaan Coiffures!